Δευτέρα, 1 Οκτωβρίου 2012

Περί γαμηστρόνων...

Νιώθω την ανάγκη να προσφέρω και γω στους συντοπίτες μου τις απαραίτητές μου γνώσεις περί της σεξουαλικής τους πράξεως εκτός  οικίας, εντός αυτοκινήτου ή οδικώς και υπαιθρίως,  προκειμένου να προστατέψω την ταλαίπωρη παραλία Καραθώνα απο τους μαλάκες που κάθε λίγο και λιγάκι, λόγω προφανώς της αδρανείας που προσφέρει ο οργασμός, πετάνε αναμμένα τα μισοσβησμένα τσιγάρα τους έξω απο τα αυτοκίνητα.

Για δεύτερη φορά μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα η Καραθώνα μας έχασε κάποια στρέμματα λόγω ανεξήγητης πυρκαγιάς.

Με αίσθημα ευθύνης λοιπόν θα σας παρουσιάσει τα σημεία κλειδιά της πόλης που μπορείτε "ανετότατα" να μοιραστείτε τρυφερές στιγμές με το έτερον σας ήμισυ πλην βεβαίως της Καραθώνας που  στο τέλος θα τη φαλακρίνετε εντελώς με τις παπαριές σας.

Πρώτο σημείο καβάντζα επομένως, που και να καεί στα αρχίδια μας, είναι η περιοχή της Νομαρχίας.

Η Νομαρχία παρέχει ανετότατο τσιμεντένιο πάρκινγ που στο βάθος γίνεται σκοτεινό και απόμερο και αν κατα τύχη κάνετε και δω τη μαλακία το πολύ πολύ να κάψετε τον βάλτο, κάτι καλάμια και τη Νομαρχία Αργολίδος.

Δεύτερο σημείο είναι η προέκταση της περιοχής της Νομαρχίας προς το Ναύπλιο, το λεγόμενο και καρνάγιο που εκτείνετε απο το βάθος του πάρκινγκ του Καραμαλή ( μπροστά μπροστά δεν γίνεται να γαμήσεις) και φτάνει μέχρι να σε σταματήσουν τα καλάμια. Εκεί γαμάτε ανετότατα και αν κάνετε τη μαλακία και σηκώσετε φωτιά, θα σας καταδόσει στάνταρ κάποιος κρυμμένος και ξενύχτης ψαράς που βαριέται τη ναυπλιώτισσα γυναίκα του και ξημεροβραδιάζεται στις πετονιές. Να σημειώσω πως αν κατα τύχη συμβεί το μοιραίο και κάψετε το γαμάτο παγκάκι της περιοχής, αυτό το μόνο του, θα σας βρούμε και θα σας εξορίσουμε.

αυτό!!!
Τρίτο και πολύ ενδιαφέρον σημείο είναι φυσικά η περιοχή της Ακροναυπλίας. Η Ακροναυπλία βολεύει τον ντόπιο καρδιοκατακτητή σε όλες τις ηλικίες καθώς διαθέτει αρκετούς υπαίθριους αλλά και οδικούς χώρους. Η Ακροναυπλία διαθέτει τρυπίτσες, μπαλκόνια, κρυφά περάσματα αλλά και το ελικοδρόμιο της περιοχής και το ρολόι. Θα μου πείς το ρολόι δεν βολεύει γιατί είσαι φάτσα φόρα και κάποιος  μαλάκας θα φέρει τη παρέα του να πιούν "μπυρίτσες " ακριβώς δίπλα σου. Οπότε ρολόι άκυρο. Παρόλα αυτά να γνωρίζετε πως η περιοχή είναι επικίνδυνη για φωτιά αλλά διαθέτει φύλακα.

Οπότε κάτι θα κάνει ο χριστιανός εκτός φυσικά  απο το να σας βλέπει. Αλλά μη τα θέλετε και όλα δικά σας.

Καταγραφή σημείων τέλος. Υπάρχουν βεβαίως πολλά περισσότερα αλλά χρησιμοποιήστε πρώτα αυτά και αν δω τις περιοχές κορεσμένες (καταλαβαίνετε έτσι;) θα επανέλθω στο καίριο ζήτημα. Προς το παρόν το μόνο που πρέπει να κάνετε είναι να μη πηγαίνετε  με τίποτα στη Καραθώνα. Ή αν πάτε, τραβάτε να γαμήσετε προς τη χωματερή μπάς και σωθούμε.

Να σημειώσω για να κλείσω πως δεν ανέφερα τον ιστορικό και ερωτοπαρμένο γύρο της Αρβανιτιάς για να προστατέψω τους συντοπίτες μου ιθαγενείς απο τις κοτρώνες που θα φάνε στο κεφάλι λόγω κατολισθήσεως.