Τρίτη, 17 Ιουλίου 2012

Εισβολή τουρκικών δυνάμεων

Φήμες κυκλοφόρησαν σε τοπικά δίκτυα, ιστοσελίδες αλλά και πανελλήνιας κυκλοφορίας μέσα ενημέρωσης πως γνωστή τούρκικη  εταιρεία επιθυμεί να αγοράσει τμήμα του λιμανιού της Napoli για να το κάνει ιδιωτική μαρίνα!!!


Το ζητούμενο είναι πως δεν γνωρίζει ακόμη κανείς πιο τμήμα του λιμανιού προορίζεται για μια τέτοια κατασκευή. Ήδη λέει εδώ και καιρό, το Λιμενικό Ταμείο του Δήμου έχει κάνει διεθνή διαγωνισμό, ο οποίος βρίσκεται ακόμη στα χαρτιά, για την αξιοποίηση κάποιου χώρου του λιμανιού αλλά προφανώς ούτε και αυτό γνωρίζει τον ακριβή χώρο.

Όπως όμως όλα δείχνουν σύντροφοι και συντρόφισσες έχουμε να ζήσουμε μεγαλεία και δόξες στην ειδυλλιακή πόλη μας. Θα μεταμορφωθούμε σε Σαν Τροπέ και Μόντε Κάρλο!!! Το μέρος μας θα γίνει τόπος διαμονής πλουσίων και lifestyle celebrities from  all over the world!!!

Γι αυτό θα ήταν καλό για όλους μας να αρχίσουμε σιγά σιγά να αλλάζουμε συμπεριφορές και συνήθειες για να μπορούμε καταρχήν να υποδεχόμαστε όπως αρμόζει και πρέπει τους διαπρεπείς καλεσμένους μας.

Ακολουθεί μια λίστα πραγμάτων απαραίτητων για τη προσαρμογή της πόλης στα νέα νεοφιλελεύθερα και "προοδευτικά" δεδομένα των καιρών.

1. Πρέπει όλοι οι μαγαζάτορες τουριστικών καταστημάτων και οι υπάλληλοί τους να ομιλούν τουλάχιστον δυό ξένες γλώσσες (συν τούρκικα) άπταιστα και με προφορά χωρίς αυτά τα γελοία καμ του μι για να τη βρείς ή  σούβλακος, τζάτζικος και τα σχετικά.

2. Πρέπει να τονίσουμε και να εμπλουτίσουμε τη τουρκική κουζίνα μας για να καλοπιάσουμε τα καινούρια αφεντικά. Κεφτεδάκια, γιουβαρλάκια, ιμάμ μπαιλντιά και τα λοιπά πρέπει να είναι σε ημερήσια διάταξη βασικά γεύματα των φαγάδικων της περιοχής. Επίσης ο ελληνικός καφές πρέπει να γραφτεί ως τούρκικος σε όλα τα μενού της περιοχής.

3. Πρέπει η πόλη να καθαρίσει απο τα αδέσποτα που μολύνουν και βρωμίζουν το τόπο με τη γνωστή και φιλόζωη σε όλους μας μέθοδο της φόλας. Εδώ πλήρη αρμοδιότητα έχει ο δήμος, που αναλαμβάνει κατα καιρούς τέτοιες αποστολές όπως και διάφορες σκατόψυχες γριές και παππούδες.

4. Πρέπει να μάθουμε να ντυνόμαστε καλύτερα και με πιο επώνυμα ρούχα. Απαγορεύονται οι χαλαρές ενδυμασίες τύπου σαγιονάρες, τσόκαρα, σορτσάκια την ώρα του περιπάτου μας στο λιμάνι της πόλης. 

5. Απαγορεύνονται οι ξέγνοιαστες και ερημικές βόλτες στη περιοχή του Καρνάγιου όπως και τα πηδήματα των ανέστιων ζευγαριών εντός αυτοκινήτων. Η εικόνα είναι άσχημη και δείχνει υποανάπτυκτη περιοχή. Επίσης ας απελαθούν απο τη συγκεκριμένη περιοχή οι ψαράδες και οι βάρκες τους που απλά ενοχλούν την εξέλιξη.

6. Απαγόρευση χρήσης ναρκωτικών ουσιών, πλην κοκαίνης που είναι must, σε όλους τους χώρους γύρω απο το λιμάνι της πόλης. Οι φίλοι και σύντροφοι τοξικομανείς και χασικλήδες έχουν θαυμάσια άλλα μέρη που μπορούν να απολαύσουν τη καθημερινή δόση τους.

7. Πρέπει να συγκροτηθεί ειδική ομάδα ανήλικων παιδιών, αγοριών και κοριτσιών, που θα ικανοποιούν τις σεξουαλικές ορέξεις των καλεσμένων μας όπως ακριβώς συμβαίνει σε κάθε υποανάπτυκτη περιοχή του κόσμου που καταλαμβάνεται απο τους φιλάνθρωπους και πολιτισμένους δυτικούς και πλούσιους (βλέπε Ταυλάνδη, Μπαγκλαντές κτλ.). Επειδή δε η εταιρεία είναι και τούρκικη καλό θα ήταν να δημιουργηθεί και μια ομάδα απο ευνουχισμένα γιουσουφάκια.