Τρίτη, 10 Ιουλίου 2012

Cannabis di Romania

Ο δήμος Ναυπλιέων λόγω του θερμού καλοκαιριού που διανύουμε και των οικονομικών δυσκολιών που πρόκειται να αντιμετωπίσουμε τους χειμερινούς μήνες συνιστά σε όλους τους πολίτες της περιοχής με πρωινή του ανακοίνωση να δώσουν ιδιαίτερη προσοχή στα φυτώρια ινδικής κάνναβης 
(οικιακά και μη) και να τα ποτίζουν επαρκώς διότι υπάρχει πια ο μεγάλος κίνδυνος της ξηρασίας.Συνιστά δε σε όλους τους αρμόδιους δημοτικούς υπαλλήλους να χωριστούν σε βάρδιες και να γυροφέρνουν την περιοχή ελέγχοντας τη ποσότητα νερού των δεντρυλλίων που ανήκουν στην δικαιοδοσία του δήμου. Ειδικά για τις μέρες του καύσωνα η ΔΕΥΑΝ δεν πρόκειται να πραγματοποιήσει περιοδικούς φραγμούς της ύδρευσης ανά περιοχή ή συνοικία, προσφέροντας άφθονο νερό σε όλες τις καναβουριές.

Τέλος συνιστά στους πολίτες που δεν έχουν ξεκινήσει ακόμη κάποιο φυτώριο κάνναβης να βιαστούν να το κάνουν τους δύο εναπομείναντες καλοκαιρινούς μήνες για να προλάβει το φυτό να δέσει ένα γερό κορμό ωστέ στα μέσα του φθινοπώρου και ίσως αργότερα να είναι έτοιμο προς πόσιν.

Ειδαλλιώς, όπως αναφέρει η ανακοίνωση, δεν πρόκειται να τη παλέψουν το χειμώνα και θα αναγκαστούν να καταφύγουν στη μαύρη αγορά.